keskiviikkona, helmikuuta 15, 2006

15.2.2006 Minne katosi potkut?

Eilen tuli tehtyä nopeita Dolphinilla - tänään oli vuorossa nopeita Flyerilla. Eilisestä jäi niin hyvä fiilis, että jopa Dolphin alkoi taas tuntua ihan hyvältä monolta. Aloitin Flyerilla ihan suoraan ja suunnilleen siitä, mihin eilen jäin. Ensimmäisenä yllätyksenä pääty tuli vastaan kahdentoista potkun kohdalla.

Vaikka jalassani olikin eri mono, ei se selitä ihan kaikkea. Viimeksi kun tein Flyerilla piti potkuja tehdä se viisitoista samoin kuin Dolphinilla. Nyt uskomaton kolmen potkun ero! Ehkä ylläni ollut puku vaikutti myös vähän, mutta silti.

Tekniikkaa on vaikeampi toteuttaa Dolphinilla, joka on monoräpylän karvalakkimalli. Sillä joutuu laittamaan paljon enemmän voimaa peliin ja tekemään liikkeet korostetummin. Flyer taas edistyneempänä räpylänä ei vaadi niin paljoa ja antaa jopa virheitä anteeksi. Se mitä haluan sanoa on se, että jos treenaa vain hyvällä räpylällä, oppii liian laiskaksi.

Saas nyt nährä kauanko maltan olla tätä mieltä :)

Muuten tuli tehtyä vähän viisikymppisiä. Keskiviikkoisin paikalla on liikaa juttuseuraa, jotta saisi mitään tehokasta aikaiseksi. Yhden seiskavitosen tein aikaan 36 sekuntia. Se oli kiva veto.


Ei kommentteja: