lauantaina, helmikuuta 11, 2006

11.2.2006 Tyhjillä 3

Selvennettäköön vaihteeksi terminologiaa. En ole mitenkään erityisen tarkka käsitteiden suhteen, sillä mielestäni se menee liian säätämiseksi, jos joitain juttuja lähtee miettimään liikaa. Kun puhun tyhjillä keuhkoilla sukeltamisesta, tarkoittaa se sitä, että keuhkot eivät ole täynnä. Tyhjät keuhkothan tarkoittaisi kai oikeasti sitä, että keuhkoissa ei olisi yhtään ilmaa, mikä on jokseenkin mahdotonta.

Dynamicin kohdalla tyhjät keuhkot tarkoittaa minulla sitä, että noste on ilman painoja neutraali tai hivenen negatiivinen. Mielestäni vajaat keuhkot voisi olla toinen termi, mutta käsitän sen enemmän niin, että keuhkoihin vedetään ilmaa, mutta ei täyteen asti. Negatiiviset taas tarkoittaa sitä, että tehdään uloshengitys niin tyhjäksi kuin menee ja tehdään lisäksi negatiivisia pakkauksia.

Näin.

Tänään tein dnf:ää tyhjillä keuhkoilla. Lämmittelin aika pitkään lyhyillä matkoilla. Alkuun kulki jotenkin liukkaasti, ja 25m meni ihan vakiona 2,5 vetoparilla. Loppua kohti täytyi tehdä kolmella parilla, mutta potkut tuntuivat erityisen hyviltä. Kaksi viimeistä viisikymppistä olivat todella tiukkoja lopussa.

DNF

10 x 25m
6 x 40m
8 x 50m



Ei kommentteja: