sunnuntaina, tammikuuta 01, 2006

31.12.2005 Putki

Viides päivä peräkkäin dynamicia altaassa. Enää ei ole kauhean palavaa intoa päästä veteen. En odota innolla, koska pääsen kokeilemaan jotain uutta juttua. Oikea nilkka on vähän pipi. Johtuu kai siitä, että on tullut treenattua aika paljon tällä viikolla. Oikein loppuvuoden loppukiri.

Näiden treenien jälkeen on tuntunut siltä kuin en olisi sukeltanut. Tuntemukset ovat pikemminkin vastanneet kovan uinnin jälkeistä fiilistä. Olen tehnyt aika kovalla voimalla, sykkeistä en ole välittänyt, palautumiset ovat olleet riittämättömiä, lihakset ovat saaneet kuria.

Apneaa ei ole todellakaan tullut harjoitettua. Saa nähdä, miten käy, kun uusi tekniikka pannaan tositoimiin rauhoittuneella ruumiilla ja vakaalla mielellä.

Kokeilin tehdä hitaampia vetoja. Niin sanotut vakiovauhtiset vedot uppoavat tätä nykyä noin 30,5 sekunnin tuntumaan. Hidastamalla huomattavasti vauhtini putoaa 32:een sekuntiin. Onko se sen arvoista?

Asia täytyy selvittää, sillä puolitoista sekuntia enemmän viidellä kympillä tuottaa paljon parempi voimaisen olon pintautuessa. Huonona puolena on ehkäpä nähtävä se, että näinkin pieni pudotus tuntuu aiheuttavan hieman muutosta tekniikkaan. Onneksi pitkiä vetoja ryhdytään tekemään vasta parin viikon päästä.

Ei kommentteja: