sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

1.4.2006 Paimio

Menin perjantaina Paimioon tarkoituksenani tehdä jonkinlainen treeni Solinassa lauantai-aamuna. Sovin homman Roopen kanssa jo alkuviikosta, jolloin vielä suunnittelin tekeväni pitkiä tai kovia treenejä. Asetelman muututtua, suunnitelma jäi, mutta menin Paimioon silti, jotta sain rauhassa jutella Roopen kanssa. Reisusta tuli hyvä mieli. Nyt jaksaa vähän paremmin odotella kisoja, kun sain selviteltyä joitain juttuja Roopen kanssa.

Lauantaina menin altaaseen tietämättä, mitä tekisin. En ollut päättänyt, että tekisin jotain tiettyä, vaikka static ja dnf olivatkin jollain tasolla selviä juttuja. Tein alkuun pari lyhyttä staticia, mutta se ei hirveästi kiinnostanut, joten aloin tehdä dnf:ää. Sykemittari oli jälleen mukana ja sen kanssa tuli leikittyä. Lähdössä syke 95 ja viidenkympin jälkeen 50. Toimii se näköjään liikkeessäkin. Tein pari pidempääkin, kun teki mieli. Ensimmäinen oli jotain 83 metrin tuntumaan ja toinen 75 m.

Ei tehnyt mieli monoilla vasta kuin 6 minuuttia ennen vuoron loppua. Tein siinä pari pätkää ihan huvikseni. On se joskus ollut hauskempaakin.


Kokonaisuutena reissu oli hyvä. Pääsi altaaseen, mutta kuitenkin irti tavallisista kuvioista.

Ei kommentteja: