perjantaina, huhtikuuta 21, 2006

21.4.2006 Vahvistus

Tästä on ollut vähän epäselvyyttä.


Ajattelin että täytyy tuo laitaa tännekin, kun on kyselty, että kaduttaako, olinko tosissani, aiotko oikeasti....

Tuohan on ihan hyvä vedonlyönnin kohde. Ja koska aikaa on koko ensi vuosi, en näe tuon tekemisessä mitään ongelmia. Vuosi sitten meni sata metriä ensimmäisen kerran ja jos laskee varovaisesti niin kehitys on ollut tasaista. Kehitys jatkuu ja nyt vasta alan harjoitella kunnolla. Tähän asti on tullut treenattua enemmänkin vähän miten sattuu.

Eniten harjoitusta on saanut tekniikka. Nyt kun se on kohtalaisella mallilla, on aika siirtyä harjoittelemaan muita asioita. Nyt voin tehdä peruskuntokaudenkin dynamicia silmällä pitäen. Saliharjoittelussa voi tehdä asiat niin, että ne hyödyttävät sukeltamista. Aiemmin en ole tehnyt niin.


Eerosta tulee hyvä kilpakumppani. Kyllä Eerokin varmasti pääseen kahteen sataan. Matkaa miehellä on enää 22 metriä siihen.

Olen luottavainen pitkien sukellusten suhteen. Kolme kertaa 150 metriä tehneenä, voin jo sanoa, että se ei ole hyvä päivän tulos, vaan mahdollisuudet on paljon pidemmällekin.

Nyt täytyy vain unohtaa metrien muodostama vankila ja opetella sukeltamaan niin pitkälle kuin pääsee. Vasta sitten katsotaan minne pääsin. 200 metristäkään ei saa muodostua rajapyykkiä.

4 kommenttia:

jome kirjoitti...

Oletan että tämä 100m vaihtoehto tulee suorittaa kilpailutilanteessa?

Ei muuta kuin onnea matkaan 200m metsästyksessä. Sivusta seuranneena ei voi sanoa kuin "jaahas", kun toteat alkavasi nyt treenaamaan tosissaan :)

Nimim. Jos nyt kerran viikossa altaalle jaksaa...

Kalle kirjoitti...

En ole miettinyt pitääkö tuo 100m vaihtoehto tehdä kisassa, kun se on sen verran epätodennäköinen lopputulos. Mutta mikäli yleisö niin haluaa, niin tehdään se sitten kisassa. Hervanta Underground Apnea voisi olla hyvä paikka sille tammikuussa 2008. Hervannassa on niin samea vesikin että on ihan sama vaikka vetäisi munasillaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisinpa melkein tulla mukan vedonlyöntiin, mutta sen jälkimmäisen osan jättäisin kuitenkin ; )
Olen varma, että saavutat 200m, aivan varma. Pää kylmänä, niin hyvä tulee. Itsestäni voin sanoa, että pääkoppa tarvitsee tästä eteen päin myös treeniä. Sen verran iso pyörä pyöri keväällä ennen SM-kisoja. Mutta jo suunnitelmallinen treenaaminen auttaa siihen.
Sm:n jälkeen olen vältellyt allasta ja keskittynyt pyöräilyyn. Metsän pohjan kuivuttua suuntaan poluille rymistelemään. Vapun kunniaksi kuitenkin pulahdan altaaseen : )

Kalle kirjoitti...

Eiku mukaan vaan; Hervannassa on samea vesi :)