torstaina, tammikuuta 11, 2007

11.1.2007 No limits!

Vapise Herbert! Myös Team Tampere harjoittelee no limitsia ja pesee yhden itävaltalaisen vaikka koska. Meille ei pärjää, vaikka vetäisi säkin päähänsä.

Eilen tehtiin static-treeni ja sen päälle hieman kelkkailtiin, kuten moni kehityskelpoinen lukija jo alku-uhoamisesta hoksasi. 5mm puvulla on vähän hankala fiilistellä ilman kunnon painoja. Puvun voisi ottaa pois, mutta staticin jälkeen ongelmana on aina se, että tulee niin pirun kylmä. Frc kuitenkin kiinnosti, joten asia piti ratkaista.

Kasasimme painovyöstä ja kaulapainoista riittävän painavan "kelkan", jolla pääsimme neljään metriin tyhjillä keuhkoilla. Takaisin pintaan pääsi ilmaiseksi siten, että päästi irti painokasasta, jolloin puvun noste riitti tuomaan pintaan. Hauskin treeni pitkiin aikoihin!

Talvella tulee vähemmän sukellettua syvyyttä niin oli kerrassaan mahtavaa tuntea raskas kiristys ja puristus rintakehässä tyhjillä keuhkoilla. Miten se joskus aikoinaan oli ahdistavaa ja inhottavaa, mutta nyt se tuntui ai että niin hyvältä. Sykekin oli varmaan jotain 10.

Näin kun treenaa niin ei muuta kuin ilmapallo nenään ja Herbertin kanssa viivalle. Katsotaan kummalla myyrä kurkkaa aiemmin!

Ei kommentteja: