perjantaina, joulukuuta 08, 2006

8.12.2006 Viikko vedettä

Tuli vähän treenitaukoa altaan puolelta, kun oli vähän nuhaa ja muita kiireitä. Nyt on kuitenkin äijä taas iskussa. Maitohappotreenit räpsällä alkavat olla paketissa ja pitäisi aloittaa herkistelykausi. Toivottavasti tällä kertaa herkistelyn sisältö on paremmin hallussa kuin viime kerralla.

Raskaat treenit piti lopettaa sen takia, että enää ei vain jaksanut uida ohjelmia loppuun. Sukeltaminen oli tuskaa, mutta pintauinti kulki vielä jotenkin. Ylikunnon vaaran takia nähtiin viisaammaksi lopettaa hapottelu ja keskittyä ylläpitävään uintiin sekä apneaan. Kun treeni ei enää tuntunut kulkevan, ei huvituskaan ollut enää niin korkealla. Motivaatiota täytyy olla ja kun on kivaa niin on parempi motivaatio.

Olin eilen uimassa. Vedetön viikko herkistää aika kummasti. Uin tunnin pääasiassa vapaata ja ai että, voi poijaat, mikä liuku. En juurikaan potkinut vaan keskityin käsivetoon ja pitkiin liukuihin. Kyllä oli kivaa; ainakin alkuun. Kun pari tonnia ui samaa niin se alkaa olla tylsää eikä olekaan enää niin viehkeää kuin aluksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heitäppä settin mukaan myös rinuli-delffaria (1-4 delffaria rinuli vetojen välillä, painotus liukuun ja jalkaterien pitää mennä veden alle säärien ja reisien kanssa samasta kolosta) sekä rauhallisia 50m sukelluksia frc:nä, rentoutus apnealla pohjassa aloittaen.
Sitten jos aikaa jää niin myös rentouttavaa sukellus 25m-uinti 25m uiskentelua monolla, painottaen taas liukuun. Tuo on _hauskaa_ :)

- kimmo

ps. muille vain tiedoksi: näitä ei koskaan tehdä yksin!