torstaina, marraskuuta 02, 2006

2.11.2006 Bradykardia

Testailin keskiviikkona miten frc kulkee. Yleensä olen tehnyt frc-sukellukset ilman pukua altaassa, mutta siinä tulee niin kylmä, että päätin laittaa 1,5mm neopreenia nahkani peitoksi. Tein 45-90 sekunnin mittaisia vierailuja neljään metriin, ja palleanykäykset alkoivat tasaisesti noin 20 - 30 sekunnin tuntumassa. Ehkä viimeisillä vähän myöhemmin. Puku teki suuren eron, sillä ilman pukua nykäyksiä on saanut odottaa yli minuuttiinkin.

Pinnalla syke oli 80:n ja 90:n välillä ja pohjaan laskeutuminen pudotti sen heti 50:n pintaan ja laski siitä hetken kuluttua alimmillaan 43:een. Aikaisemmin en ole saanut vastaavia lukuja puku päällä vaan tähän tasoon on pitänyt mennä ilman pukua.

Puolen tunnin frc-pelleilyn jälkeen tein yhden 50 metrin dynan kumppareilla. Vedin keuhkot täyteen ja lähdössä sykkeeni oli 91. Käännöksessä tarkistin asian ja se oli 81, joten pudotusta oli tullut vähän. Viidenkymmenen metrin jälkeen katsoin kelloa uudestaan ja syke oli pudonnut tajuttoman alas; se oli 43 eli sama kuin mihin sain sen frc-sukelluksilla.

Tämä on mielenkiintoista.

Ei kommentteja: