tiistaina, lokakuuta 24, 2006

24.10.2006 Toinen videopäivitys

Tämä on kuvattu 4.10.2006 Kalevassa. Kyseessä on se kuuluisa rytmihäiriösukellus. Edelliseen videoon nähden kannattaa huomata kovempi vauhti ja kevyt ylöspotku. Vyöllä kaksi kiloa. Pää saisi olla vähän alempana ja kaulapaino voisi auttaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näytät jännittävän aikalailla. Potkuissa liuku jää hyödyntämättä (huomaat varmaan itsekin, että ne lähtee jo ennenkuin edellinen päättyy), mutta tekniikka pysyy kuitenkin jotakuinkin kasassa.
Eli sinulle tuo pätkän tekniikka on yllättävän huono, mutta jos meihin muihin verrataan niin sikahyvä :)

- kimmo

Kalle kirjoitti...

Kyllä kyllä. Tämä oli ongelmana ennen Unkarin kisaa, ja sitä piti miettiä paljon. Korjaussarjan tein vasta kisan warm-upissa ja muutin pääni asentoa.

Jos katsot tätä videota niin huomaat kuinka pää on enemmän räpyläuimarien tavalla. Dynassa sen pitää olla syvemmällä jos käyttää kaulapainoa. Tässä videossa problematiikkaa lisää ylöspotku, joka ei näemmä salli tuolla päänasennolla viedä alaspotkua loppuun asti.

Jos tästä joku haluaa jotain hyötyä saada niin suosittelen kiinnittämään huomiota mainittuihin seikkoihin. Verrokkina voi tarkastella tuota au naturel satasta ja vielä vanhempana verrokkina viime kevään dynavideoita. Moni on sanonut että niissä tekniikka olisi parempi, mutta se johtuu tietämättömyydestä. Viime keväänä perse nousi liian korkealle ja se tuhlasi tehoa. Nyt perse pysyy siellä missä sen pitääkin pysyä ja alaspotku menee nyt alemmas. Ei ehkä tässä 4.10. videossa mutta 20.9. videossa kyllä.